Over ons

Nieuws

Koopzondag op 12 april 2015

NENAS zal aanstaande zondag 12 april 2015 extra geopend zijn van 13.00 tot 17.00 uur, kom gezellig langs en laat je adviseren door het NENAS team, met natuurlijk een lekker hapje en drankje. 

 

NENAS' shop-in-shop schoenenstore S.H.O.E.S. at NENAS

Sinds eind 2014 vestigt zich een shop-in-shop in het pand aan de Dorpstraat in Geffen. Petra Doyle Strijbosch opende eind 2014 haar deuren onder de naam: S.H.O.E.S. at NENAS. 

 

NENAS op Instagram

Naast Facebook is NENAS sinds kort ook actief op Instagram, waar iedere week de nieuwste collecties te zien zijn. Ga naar je Instagram-app op je telefoon en zoek naar @nenas_mode of klik hier voor de online versie

 

NENAS op Facebook

NENAS is actief op Facebook en zeker een bezoekje waard. 
Ga naar NENAS op Facebook (of klik hier) en like ons daar. Liefs x het team  

NENAS stopt met de koopavond
NENAS is per april 2014 gestopt met de koopavond op vrijdag.
In plaats van de koopavond gaat NENAS leuke evenementen organiseren en kan er altijd een persoonlijke afspraak gemaakt worden om toch in de late uurtjes te winkelen. Ook is het mogelijk om met een groep vriendinnen, familie of clubje de winkel in de avonduren af te huren. Liefs, x het team
 

Nieuwe merken bij NENAS

NENAS heeft vier nieuwe merken aan haar prachtige collectie toegevoegd, kom snel eens kijken naar een van onderstaande merken of een van de andere vele merken. 


KENZO

Het Franse luxehuis KENZO is ontstaan in 1970 door Kenzo Takada, momenteel staat het merk onder leiding van de creative directors Carol Lim & Humberto Leon. Sinds de aanstelling van deze twee creatieve breinen, kent het merk KENZO een vliegensvlugge tweede start op het lijstje van de it-brands. Met hun legendarische print-sweaters en logo-teksten is KENZO een merk dat NENAS graag aan haar collectie toevoegt.  


MM6 Maison Martin Margiela
Het mag oprecht een van Belgisch grootste trotsen genoemd worden; het modehuis Maison Martin Margiela. Nadat de Belgische ontwerper in '89 zijn eerste project presenteerde; de hoefschoen, is het razendsnel gegaan met het huis. In 2009 neemt Martin Margiela afscheid van het huis en wordt het merk voortgezet door het creatieve team, er is tot op heden geen vervanger voor Margiela aangesteld. Met strakke lijnen, veel wit en cleanheid is de lijn MM6 een collectie waar onze harten sneller van gaan kloppen. 


Hudson

Georgia May Jagger is het gezicht en Kate Moss, Angelina Jolie én Renee Zellweger worden er regelmatig in gespot; de jeans van het Amerikaanse merk Hudson. Een cool merk dat met oprechte liefde de beste jeans maakt, met stoffen uit Italië en creativiteit uit LA.  


The Hip Tee
 

Het Spaanse The Hip Tee is nog niet zo bekend maar zeker een merk om in de gaten te houden. In 2009 werd het opgericht met het doel om een nieuw concept T-shirts op de markte te brengen, T-shirts met een sterk vintage design. Ieder item is uniek en anders!

 

Nieuwe merken bij NENAS 

NENAS heeft zeven nieuwe merken aan haar prachtige collectie toegevoegd, kom snel eens kijken naar een van onderstaande merken of een van de andere vele merken. 

AF van de Vorst Friend 

American Vintage 

DIESEL Black Gold 

IRO 

SIS Spijkers & Spijkers 

Superfine 

LOTT 

 

NENAS en social media

23-10-2011

Na het in de lucht gaan van onze prachtige nieuwe website zijn we nu ook te vinden op Facebook en Twitter. Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe trends, collecties,  acties en zie de reacties van je eigen vrienden door vrienden te worden met NENAS op Facebook en Twitter

 

NENAS presenteert met gepaste trots haar totaal vernieuwde website

11-09-2010

De vernieuwde website stelt Nenas in staat om nog sneller nieuws, collecties en filmpjes te plaatsen op de website. Omdat er nog wel eens een keer een nieuw merk aan de mix wordt toegevoegd is dit dan ook direct zichtbaar op de website. Zo is de website te allen tijde actueel en up to date.

 

 

Middels film en foto kunnen nieuwe collecties snel op de website weergegeven worden. Ook is het mogelijk u zelf in te schrijven op de digitale nieuwsbrief van NENAS, dan worden bijvoorbeeld alle nieuwsfeitjes van de website per e-mail aan u doorgegeven. Uiteraard kan NENAS nog veel meer met de nieuwsbrieven doen.

 

Wij hopen u met de vernieuwde website en de nieuwsbrief functionaliteit nog meer en direct op de hoogte te kunnen houden. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, of aanvullingen, dan horen wij dat graag. U kunt daarvoor onderstaande formulier gebruiken.

 

Tot ziens bij Nenas