top of page

Meet All About the Base; zeven make-up essentials in een handig zakje

Vijf producten om je make-up van dag naar avond te transformeren, tien make-up producten die onmisbaar zijn in je make-up tasje, drie producten voor een perfecte basis; hoeveel producten heb jij inmiddels in je kast liggen? Voor iedereen die nu zucht van herkenning, er is goed nieuws: ze kunnen allemaal weg. Of nou ja, bijna allemaal. Het dagelijks grabbelen door een grote berg make-up behoort in ieder geval tot de verleden tijd. Of je nou gaat voor een natuurlijke look of voor too glam to give a damn; met de compacte pouch van All About the Base heb je altijd alle make-up essentials! Back to basic klonk nog nooit zo goed.De pouch

Misschien heb je hem al eens zien liggen bij ons in de winkel? De kleine zwarte pouch met zeven make-up producten. In hun zoektocht naar het meest eenvoudige, bruikbare én overzichtelijke, vegan en duurzaam make-up tasje, ontwikkelden onderneemsters Lieke en Sandra dit compacte tasje met make-up musthaves. En meer dan deze zeven heb je dus niet nodig om er fab uit te zien. Een complete make-up die zo, hop, je tas in gaat. En dan bedoelen we niet een weekendtas, hè. Nee, de pouch met producten past makkelijk in je handtas. Hendig!


De kleuren

Maar welke moet ik dan kiezen? Ook dat heeft All About the Base zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Geen keuzestress bij het kiezen van de juiste kleur, want de pouches ‘cool pink’ & ‘warm peach’ zijn voor bijna alle huidskleuren geschikt. Daarnaast zijn alle kleuren in de pouch perfect op elkaar afgestemd zodat het voor jouw easy peasy is om aan te brengen.


De producten

Maar wat zit er nou allemaal in dat handige tasje? Om te beginnen een skin blur, dat is een zijdezachte, verzorgende créme en de perfecte basis voor de make-up. Verder een twee-in-één highlighter en concealer, een lip en cheek pen voor kleur op wangen en lippen, een eyebrow pencil, een eyekhol pencil om de ogen meer uitdrukking te geven, lip oil voor hydratatie en glans, en niet te vergeten: mascara.


En dan ben je helemaal klaar. Ja, echt. Je hebt niet veel nodig als dat wat je hebt van goede kwaliteit is, én je weet hoe je de producten moet gebruiken. Klinkt het voor jou nog iets te veel als abracadabra, Sandra en Lieke hebben handige tutorials gemaakt waarbij ze stap voor stap uitleggen en laten zien hoe je alles aanbrengt. Wij van Nenas hebben alles mogen testen en zijn groot fan. We kunnen niet anders zeggen dan met gierende banden naar Nenas om jouw eigen pouch te scoren!All About the Base Pouch – €89,-


www.allaboutthebase.nl

227 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
logo-nenas.png
bottom of page