top of page

Meet door Danny Fotografie

De shoot voor het Business Gala, de voorjaars shoot, de shoot met onze Fem. Jullie dachten toch niet dat we die foto’s zelf hadden gemaakt? Nee. Foto’s maken laten wij graag over aan de pro. En, hoe handig, wij kennen een hele goede. Meet Danny! Dé fotografe achter verschillende fashionshoots van Nenas.Danny wie?

“Ik ben natural light fotografe. Dit betekent dat ik voornamelijk werk met het licht dat op de locatie aanwezig is. Of het nou om een trouwreportage, een newborn shoot, een uitvaart of het fotograferen van een huis gaat: het gaat mij in mijn werk om het vastleggen van de sfeer. Omdat ik met natuurlijk licht werk ben ik niet uren bezig met het stellen van het licht of allerlei technische details. Ik werk snel en daardoor zijn de plaatjes ook niet te geposeerd.

De mooiste foto’s zijn die waarvan het model niet eens doorheeft dat ik ‘het perfecte

plaatje’ al heb.”Door Danny Fotografie en Nenas

“Sinds kort doe ik met regelmaat met het team van Nenas een fashion shoot. Als we gaan shooten is het iedere keer weer een verrassing waarmee we gaan eindigen.

We starten met een rek met de hot items uit de winkel, een prachtig model en een team met alleen maar positieve flow. En dan? Dan ontstaan de gaafste plaatjes waarmee Nenas jullie kan laten zien wat er allemaal voor nieuws in de winkel hangt. Ik hou ervan dat we altijd het randje opzoeken en dat we vooral ook fotograferen met een knipoog. Het is een feestje om samen te werken met het team van Nenas!”


Leukste Nenas shoot

“Voor Nenas heb ik verschillende shoots gedaan: de shoot voor het Business Gala, een

metamorfose shoot voor het blad IN Huys en de shoot met Nadia (het model met de

prachtige krullen die je ook op deze website terugziet). Maar wat ik helemaal een absolute eer vond, is dat ik Femke mocht fotograferen. Ik weet dat ze niet graag op de voorgrond staat en er juist een talent voor heeft om anderen te laten shinen. Maar voor de nieuwe website moest ze er toch echt aan geloven. Samen kwamen we op het idee van Femke’s favorites. Als je je namelijk omringt met dingen waar je blij van wordt, dan voel je je fijn en straal je dat ook uit. Daarom zien jullie Femke in haar eigen huis en met allerlei items om haar heen die laten zien wie Femke is; haar mooiste schilderijen, haar favoriete outfits, haar hond, haar omgeving. Ik hou van deze pure fotografie die niet te geposeerd is en waarbij het gaat om feel good, jezelf kunnen zijn en daardoor stralen!”


Dé tip voor betere foto’s met je mobiel

“Dé tip voor betere foto’s met je mobiel? Ik heb er drie!

1. Zorg dat je lens schoon is. Een vieze lens is nooit een goede filter.

2. NOOIT zoomen. Zet liever een paar passen dichterbij.

3. Vaak is fotograferen in de breedte, dus landscape, veel mooier.”


Pssst! Ook foto’s door Danny laten maken? Check https://www.doordannyfotografie.nl voor alle informatie.341 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


logo-nenas.png
bottom of page